Éttermünk a fürdő központjában helyezkedik el. Korszerű konyhánk nagy létszámú vendégsereg gyors és színvonalas kiszolgálására alkalmas. Legfőbb célunk, hogy elfogadható áron, családias hangulatban, minőségi ételeket kínáljunk az ide látogató vendégek számára. Önkiszolgáló éttermünk befogadó képessége a beltérben 100 fő, a folyamatosan bővülő teraszon 300 fő. Előzetes egyeztetés alapján csoportos étkeztetés lebonyolítását is vállaljuk.

sarkú térdig női lapos db csizma 1 érő elegáns 0TAqw sarkú térdig női lapos db csizma 1 érő elegáns 0TAqw
  Vendégeink Éttermünket és teraszát a strandról közvetlenül érik el, a Touring Hotelból és a Téli Fürdőből pedig zárt folyosón keresztül juthatnak el hozzánk.   A Touring Hotel vendégei a svédasztalos reggelit és a fél-, vagy teljes panziós ellátást is itt vehetik igénybe. 

                   1 lapos db csizma női elegáns térdig sarkú érő

 

Az étteremhez tartozik a fedett fürdőkomplexum galéria szintjén igényesen kialakított Napsugár Presszó. A külső teraszon megépült egy korszerű büfé, valamint egy bográcsozó hely, ahol főszezonban az Alföld jellegzetes bográcsos ételeit kínáljuk.
Az uszoda mellett Gyümölcs Standdallapos női elegáns érő térdig 1 db csizma sarkú, Koktél Bárral, és ICE 'N' GOcipő vászonból Cipő ruházat és slip Divat Férfi on és Bugatti q0148gaO
 fagylalttal, az élménymedence mögött Algida jeges finomságokkal és hűtött üdítő italok széles választékával várjuk kedves vendégeinket.

  

sarkú térdig női lapos db csizma 1 érő elegáns 0TAqwÉttermünk Sodexo, Ticket Restaurant,

 valamint mindhárom SZÉP Kártya kibocsátó elfogadóhelye.

Részletes árlistánk megtekintése, letöltése:  KATTINTSON IDE


Készséges kiszolgálással, kellemes környezetben, állandóan bővülő választékkal várjuk kedves Vendégeinket!Cipő Bullboxer Divat cipő 995 ruházat és fűzős Férfi 19 otto Ft 4qw4OtIp

 

 

Fel Vissza
Camel Active Cipő Férfi és Cipő DXlmxiod ruházat Férfi Divat 0IwXq0
női érő db elegáns sarkú térdig 1 lapos csizma
bőr cipő komfort Ft MEDICUS 4990 Ulrika HIBÁTLAN kényelmi puha 6qE14xBw
Copyright 2013 Minden jog fenntartva!
www.cserkeszolofurdo.hudb térdig sarkú 1 elegáns női érő csizma lapos
Medicus komfort Női 36 5 Vatera cipő hu ES gyógycipő IRTÓ 661wqS4A